avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma recuperare creante

Buna ziua!
As dori sa intreb ce se poate face in urmatoarea situatie.Mama a avut de achitat o factura catre furnizor ,care a rezultat din faptul ca acestia din urma nu au inchis abonamentul in luna in care a solicitat ea si au continuat sa ii factureze abonamentul .Nu a achitat factura respectiva ,s-a trimis factura catre o firma de recuperare.Dupa ce am primit notificarea ne-am hotarat ca cel mai bine ar fi sa achite factura catre furnizor,fara a include si sumele celor de la recuperare.Astfel am stins datoria catre furnizor ,insa continua sa vina notificari de plata de la firma de recuperare ,pentru a achita comisionul lor.Am vreo obligatie legala de a achita aceasta suma ,in conditiile in care nu am avut niciodata vreun contract semnat cu acestia?Ce trebuie sa fac in continuare pentru a opri aceste notificari?Va multumesc anticipat pentru raspuns!O seara buna!
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:15, 22 Ianuarie 2013
Acea factura e purtatoare de penalitati pe zi de .. cat aveti scris in contract.
si acea factura nu trebuie facuta de furnizor?in baza a ce platesc?nu am numar de contract,nimic semnat cu ei!!exista vreun temei legal ca firma respectiva sa imi solicite bani?

Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator
Dvs platiti in baza contractului cu furnizorul, iar firma de recuperari creante trebuie sa va arate in ce baza solicita sume in contului furnizorului de telefonie.
Multumesc pentru raspuns!Pentru asta trebuie sa le fac o adresa sau o notificare?
Aveti de ales intre a le trimite o copie dupa dovada platii si sa le cereti explicatii supra sumei pe care o pretind , fie ii ignorati si daca vor, va actioneaza in judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie firma telefonie anycyk anycyk Buna ziua!Ma confrunt cu urmatoarea problema.In urma cu cativa ani mi-am facut un abonament la firma de telefonie.Cu vreo doua luni inainte de incheierea ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta!? ccf_cristi ccf_cristi Buna seara! Numele meu este Cristi si problema mea sta in felul urmator: Buna seara! Problema mea sta in felul urmator: Tatal meu a incheiat un abonament ... (vezi toată discuția)
Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)