avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... probleme cu masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

probleme cu masina

In data de 17 01 masina mea parcata in fata blocului a fost lovita. Cel gasit vinovat de politie a depus contestatie la procesul verbal, iar firma de asigurari asteapta raspunsul de la Judecatorie. Reparatiile se amana pana nu stiu cand. Eu nu am bani ca sa imi repar masina , dar am nevoie de ea. Ce pot sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:46, 11 Februarie 2009
Atata timp cat persoana care v-a lovit masina nu isi recunoaste vinovatia, nu veti obtine bani de la societatea de asigurare. pe de alta parte, nici la persoana fizica in cauza nu puteti solicita, cel putin deocamdata, banii, pe acelasi motiv.
Nu va ramine decat sa urmariti cursul procesului pentru a recupera dauna pricinuita la vehicul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina lovita in spate ,cine este vinovat? virgilus virgilus In seara asta pe E70 o doamna a oprit brusc la intrarea in localitatea Recas,Timis dinspre Lugoj. Am franat dar degeaba fiind carosabilul umed i-am infundat ... (vezi toată discuția)
Urgent ! avem următoarea situatie: - masina găsită lovită grav in ... silvana25 silvana25 Avem următoarea situatie: - masina găsită lovită grav in parcare, accident declarat de către soferul vinovat la politie; - asigurarea vinovatului s-a ... (vezi toată discuția)
Carpatica asig. constanta FlorinVFlorin FlorinVFlorin Buna ziua , pe data de 24.03.2010 am intrat intr-o dubita alba care a iesit cu spatele fara sa se asigure dintr-o parcare la 2-3 m in fata mea , nu am avut ... (vezi toată discuția)