avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren in folosinta de la Primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren in folosinta de la Primarie

Buna seara.
O SC a cumparat de la un alt SC acum 10 ani, un magazin-chiosc care se afla pe terenul Primariei.Totodata SC care a cumparat a preluat si terenul de la Primarie, platind la zi taxele si impozitele aferente(cladire+teren in folosinta). O individa care sustine ca ar fi terenul ei(mostenire) a facut o sesizare la Primaria pentru a trimite un control, spunand ca acolo este o firma care nu ar avea niciun drept.Tin sa mentionez ca sc care a cumparat, nu a declarat punct de lucru deoarece nu se desfasoara nicio activitate acolo deoarece este insalubra locatia, dar s-a depus eforturi pentru obtinerea unei autorizatii de consolidare fatada, constructie existenta, gard, etc. S-a descoperit ca cei de la Apa nova nu elibereaza aviz deoarece trecea pe sub cladireo retea de apa, retea care a fost deviata pe cheltuiala sc. Precizez ca pentru aceasta deviere Primaria a acordat aviz de constructie deviere.
In urma controlului s-a depistat ca firma nu a declarat punctul de lucru in documentele sc(intre timp au fost depuse documentele pentru inreg.punctului de lucru) si a 2 zi ne-am prezentat la Primarie, dar ei au motivat ca noi am cumparat cladirea si ca stam pe trenul lor, adevarat,si ca daca nu avem activitate ei au zis ca demoleaza cladirea si sa paraim terenul ca numai vor sa ni-l inchirieze.Problema e... ce putem face in continuare avand in vedere ca noi am cerut acordul primariei si ptr consolidare dar si ptr devierea retelei de apa. Ce putem face in acest caz deoarece Primaria stia ca noi facem demersuri pentru consolidare fiind de acord, si ca nu exista momentan activitate in acea locatie?Va multumesc anticpat pentru raspuns. Poate nu am fost asa de explicita, rog intrebati-ma.
Cel mai recent răspuns: ContSters63637 , utilizator 23:49, 10 Februarie 2009
terenul primariei trebuie eliberat in conditiile in care nu detineti un titlu care sa justifice folosinta terenului de sub constructie, constructie care inteleg ca este proprietatea dvs -sc-

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție utilități fără acord proprietar Onica. Onica. Buna seara Sunt in situația in care am autorizație de construcție in mâna și nu pot sa avansez cu lucrarea din cauza a 2 canale de apa menajera ce trec ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare daleshd daleshd In anul 2007 am cumparat de la primarie un teren in vederea extinderii unui spatiu comercial al carui proprietar sunt . Licitatia s-a tinut in urma aprobarii ... (vezi toată discuția)
Avize chiosc cu bauturi pe baza de cafea Gabriela VP Gabriela VP buna am un srl care are ca activitate principala constructiile si acum as vrea sa deschid un punct de lucru, un chiosc in care se vand doar bauturi pe baza de ... (vezi toată discuția)