avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariat in CFP vine cu demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariat in CFP vine cu demisie

daca un salaiat care vine cu demisie fiind in concediu fara plata ce trebuie sa fac? cum operez in revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:01, 22 Ianuarie 2013
Pe cererea de demisie se scrie cu sau fara preaviz .. in functie de ce se decide de catre angajtor atunci se va proceda astfel:
- daca scrie fara preaviz , atunci c.i.m. va inceta la data renuntarii totale de catre angajator la termenul de preaviz

- daca scrie cu preaviz , atunci pot exista doua situatii , si anume:
1. fie se va astepta expirarea CFP-ului si apoi se va efectua preavizul, urmand ca la expirarea acestuia sa inceteze c.i.m.

2. fie preavizul va coincide cu CFP-ul.

In functie de decizia aleasa , atunci va putem spune cum se va opera in REVISAL:
Ultima modificare: Luni, 21 Ianuarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
sriramina a scris:

daca un salaiat care vine cu demisie fara preaviz fiind in concediu fara plata ce trebuie sa fac? cum operez in revisal?se face decizie de incetare a suspendarii? in baza carui art?as vrea un model de decizie va rog

Ce trebuie facut v-am spus mai sus ... ce sa operati in REVISAL ? ... nu vad cum sa operati in REVISAL atata timp cat nu ne spuneti ce s-a scris pe cererea de demisie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata ortanda ortanda Buna ziua, Legea da dreptul la 30 zile calendaristice pentru concediul fara plata, deci sunt incluse si zilele de sambata si duminica. Angajatul poate semna ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare si inregistrare incetare contract in revisal cris2279 cris2279 O salariata revine din co crestere copil (2 ani) la data zz. La data zz-1 ea face cerere pentru reluarea activitatii incepand cu zz si in acelasi timp isi ... (vezi toată discuția)
Cfp, apoi demisie Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am un caz: un angajat care isi face cerere de cfp pe perioada:18.09.2013-11.10.2013.Intrebarile mele ar fi: ultima zi de suspendare cim e ... (vezi toată discuția)