avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... uz de fals
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

uz de fals

un prieten a calatorit pe tren cu un bilet eliberat pe legitimatia de student a unui alt amic.a fost prins de organele de control si i s-a adus la cunostiinta ca i se va intocmi dosar penal.as vrea sa stiu care este cea mai optimista solutionare si cea mai pesimista.multumesc mult pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 18:02, 23 Ianuarie 2013
In cazul acesta va trebui audiat prietenul Dvs, acesta fiind singurul in masura sa expuna in mod clar cele intamplate. Pe cale de consecinta doar prietenul DVS va putea primi unele indrumari (evident daca le solicita), in functie de aspectele expuse in mod personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform carei legi te da jos din tren daca calatoresti fara bilet? alexmari alexmari Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire, in cazul calatoriei pe tren fara bilet, care este articolul de lege care reglementeaza datul jos din tren? Am citit ... (vezi toată discuția)
Legitimatie falsa Georgiana0102 Georgiana0102 Buna ziua! Problema mea este legata de faptul ca am cumparat un bilet cu reducere 50% pentru studenti cu o legitimatie care nu imi apartinea, careia ii ... (vezi toată discuția)
Amenda transport in comun marusmarus marusmarus Buna ziua,am fost prins fara bilet de catre controlori.Mentionez ca In statia de unde m-am urcat in autobuz exista case de bilete,dar erau inchise in ziua ... (vezi toată discuția)