avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort fara copiii, parasire domiciliu ,nepotrivire ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort fara copiii, parasire domiciliu ,nepotrivire caracter

Am intentat actiune de divort sotiei in anul 2011.Mentionez ca nu mai locuim impreuna din anul 2004 an in care a parasit domiciliul conjugal plecand in Italia iar eu am ramas la domiciliul socrilor pana in anul 2006.Nu am mai avut nici o legatura cu sotia mea din anul 2004.Specific ca am lucrat in tara si in strainatate pina in anul 2010.Din anul 2010 pina in prezent am domiciliul stabil in cluj napoca cit si locul de munca .Mentionez ca nu avem copii nici eu si nici sotia si nu avem bunuri in comun .Am solicitat desfacerea casatoriei la Judecatoria cluj napoca in temeiul art 373 lit.c cod civil avind probe la dosar copie dupa C.I.14.10.2011 copie dupa contract de munca .Cererea de divort a fost respinsa pe motiv ca nu indeplineste conditiile art.373 lit.c Mentionez ca pentru anul 2010 am avut flotant la domiciliul actual
Pentru recurs doresc sa duc ca probe urmatoarele;
adeverinta de la asociatia de proprietari din 2010
doi martori care pot confirma ca domiciliul meu este in Cluj Napoca din anul 2010
Specific ca jud a cerut martori de la fostul domiciliu lucru care parerea mea nu este relevant
Va rog sa imi spuneti care sint probe relevante si care ma pot ajuta sa divortez
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:44, 22 Ianuarie 2013
divortul este o actiune personala si de competenta judecatoriei de la ultimul domiciliu comun al sotilor astfel ca introduceti actiune la ultimul domiciliul comun si veti vedea solutioa
Ar fi bine sa consultati un avocat care sa mearga sa vada si dosarul.
Nu ati stiut sa va judecati.
Procesul dvs. este mai complicat decat altele similare.
Sunt probleme de competenta instantei si probleme de probatiune.
Cazul trebuie rezolvat in concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul?- sotia se muta cu copilul minr, competenta teritoriala divort Bereschi  Janos Bereschi Janos buna ziua, sotia ma ameninta ca divorteaza din judetul ei de nastere, dar domiciliul o are in jud Cluj, unde are si adresa comuna si in ziua de azi cu mine,si ... (vezi toată discuția)
Despre divort wap54 wap54 Am stabilit cu sotia sa divortam. Ea a parasit tara promitand ca in doua luni se intoarce si putem divorta la primarie sau notar. Acum nu mai doreste sa se ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu caius mihai caius mihai buna!ma intereseaza ce inseamna parasire de domiciliu,si daca eu,ca sot si tata pot fi incadrat in categoria asta,in cazul in care plec din casa,intr-o ... (vezi toată discuția)