avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... are dreptul?- sotia se muta cu copilul minr, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

are dreptul?- sotia se muta cu copilul minr, competenta teritoriala divort

buna ziua, sotia ma ameninta ca divorteaza din judetul ei de nastere, dar domiciliul o are in jud Cluj, unde are si adresa comuna si in ziua de azi cu mine,si tot asa ma ameninta ca duce fetita cu ea. pot sa o opresc in vreun mod?
Nu, nu o puteti opri!

... dragoste cu sila, nu se poate!
Actiunea de divort este de competenta judecatoriei de la ultimul domiciliu comun al sotilor.

Instanta va fi cea care va decide domiciliul definitiv al minorului in urma administrarii probatoriului.

Pana atunci mama poate parasi domiciliul conjugal impreuna cu minorul dar va tb sa isi argumenteze plecarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu motiv pentru a se intenta divort yasemin yasemin buna seara. o sa trec direct la subiect. 1.am un prieten a carui sotie a parasit domiciliul acum cel putin 5 luni. a plecat in turcia la un cetatean turc pe ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? divort cu minor Ellena007 Ellena007 Buna ziua. Am si eu o problema.Sunt casatorita de 2 ani si jumatate si am impreuna cu sotul o fetita de 2 ani. As dori sa intentez divort,dar acesta ma ... (vezi toată discuția)
Divort, sotia pleaca in italia si nu mai vrea sa vina acasa! ContSters169673 ContSters169673 Sotii CIA si CII casatoriti de 28 ani, au construit totul impreuna, ea casnica, el angajat au 3 copii mojori \"la casele lor\". Doamna pleca in vizita la un ... (vezi toată discuția)