avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii suplimentare

La pensionarea dascalilor se dadeau trei-cinci salarii suplimentare ( din buget , de la sindicat etc. nu stiu )Vreau sa stiu daca se mai acorda si in anul 2013 ??? De catre cine ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 22 Ianuarie 2013
Erau platite de angajatori in baza CCM-ul la nivel de ramura invatamant ... in prezent, exista CCM incheiat la nivel de sector de activitate invatamant superior si cercetare nr. 59495 din data de 19.12.2012 care prevede ca, salariatii care se pensionează pentru limită de vârstă primesc o indemnizatie egală cu cel putin 3 salarii de bază avute în luna pensionării

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii la pensionare marza_alexa marza_alexa In ce conditii se pot plati salariile compensatorii la pensionare in invatamant? Si in ce cuantum? in Baza carui act ar putea scoala sa fie obligata la plata ... (vezi toată discuția)
Prima de pensionare Zetu Elena Zetu Elena As dori sa stiu daca prima de pensionare( 1-2 salarii) s-a acordat la nivelul anului 2009, si care este temeiul legal care confirma sau infirma acest lucru ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale la iesirea la pensie ion constantinescu ion constantinescu AM DREPTUL LA 2 SALARII LA IESIREA LA PENSIE PENTRU LIMITA DE VARSTA DIN INVATAMANT? AM IESIT CU DATA DE 1 FEBRUARIE 2010 (vezi toată discuția)