avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare parte de casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare parte de casa

Buna ziua,
am o casa in constructie: subsol,parter,etaj 1 si mansarda.Din lipsa banilor am oprit lucrarile acum 2 ani.As dori sa stiu daca pot termina lucrarile si intabula doar mansarda si ce se intampla cu restul de casa, ce trebuie sa fac. Daca sunt anumite termene si ce pasi trebuie urmati, daca este nevoie de o alta autorizatie de consturctie pt terminarea mansardei, eventual daca pot finisa tot exteriorul casei (izolatia termica inclusa) si intabula doar mansarda.
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2013
lili7, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzare casa cu probleme in acte nitzu88 nitzu88 Buna ziua, Am niste prieteni plecati din tara pe care incerca sa ii ajut cu vanzarea unei case. Casa este „la rosu” la interior, aproape total finisata ... (vezi toată discuția)
Mansarda sau pod ? Dana Schiopu Dana Schiopu Buna ziua. Am o problema intr-o expertiza de partaj.Am construit o casa care in autorizatia de constructie are parter si mansarda care a fost respectata ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie nou (mansarda) fm_2511 fm_2511 Buna Am construit o mansarda (cu banii mei) peste casa parintilor mei care sunt proprietari pe casa si teren. Autorizatia de constructie si restul ... (vezi toată discuția)