avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Medierea si divortul la notar
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Medierea si divortul la notar

Vreau sa divortez. Nu avem copii. Nu avem bunuri materiale dobandite impreuna, deci nu se pune problema partajului. Doresc sa divortez la notar. Intrebare: este necesara medierea si
in acest caz?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 08:44, 22 Ianuarie 2013
Nu, nu este necesara si medierea in acest caz, daca toate lucrurile sunt lamurite intre d-voastra, mergeti direct la notar !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare divort fara partaj landor80 landor80 Salut, Am si eu o rugaminte poate ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi. M-am casatorit de ceva timp si acum am divortat. Nu mai conteaza ... (vezi toată discuția)
Deschidere proces partej ContSters200656 ContSters200656 buna dimineata, intru direct in subiect cu urmatoare a problema. Sotul meu a bagat proces de divort. Am cazut de comun acord cu divortul, am facut medierea ... (vezi toată discuția)
Divort daniella28 daniella28 buna ziua,sotul meu a depus anul trecut actele de divort,pana azi nici primul termen nu a fost.vreau sa stiu,cu actele depuse acum am mai putea sa facem divort ... (vezi toată discuția)