avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

luare in spatiu

eu am o locuinta la tara in care nu locuieste nimeni(locuiesc la oras)si doresc sa las un tanar sa locuiasca acolo si sa il iau in spatiu adica sa i pot face buletin pe adresa de la tara.se poate face acest lucru daca eu am buletin pe alta adresa ?stima
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:04, 23 Ianuarie 2013
Daca dvs. sunteti proprietarul imobilului se poate face si buletin pe respectiva adresa, sau poate sa locuiasca prin contract de inchiriere cu viza de flotant pe actualul buletin.
Eu zic ca pentru inceput sa-i faceti o viza de resedinta pe 1 an si dupa mai vedeti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant sau domiciliu hamaadali hamaadali Am cumparat de la parinti un apartament dar in tot acest timp s-au gandit ei ca a nu a fost un lucru bun vanzarea acestuia si au incercat de multe ori sa il ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Corina1982 Corina1982 Daca inchei contract de comodat in particular cu cel caruia ii dau voie sa imi foloseasca locuinta, mai sunt in pericol sa ma amendeze fiscul pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)