avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cheltuieli deductibile

Bună ziua,
Vă rog să-mi răspundeți la o întrebare: Dacă am sediul social al societății (SRL) în apartamentul meu, am contract de comodat în acest scop, cheltuielile de întreținere ale apartamentului sunt considerate cheltuieli deductibile, și dacă da în ce proporție.
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:34, 22 Ianuarie 2013
Puteti deduce cheltuielile de intretinere a apartamentului proportional cu suprafata data in comodat si folosita efectiv de societate.
Luati in considerare ca nu merge sa precizati ca societatea foloseste tot apartamentul, insa in apartament sunt dulapuri cu haine, dormitoare, jucarii pentru copii, ustensile pentru prepararea hranei etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata facturi prin firma ypo ypo Avem un srl. cu doi asociati :sot-sotie,sediul firmei este apartamentul in care locuim si pe care suntem proprietari 50%sotul,50%sotia,nu am depus contract de ... (vezi toată discuția)
Centrala termica pe firma nedea cristian nedea cristian Pe baza unui contract de comodat, una din camerele apartamentului in care locuiesc a fost cedata spre folosinta firmei mele, la care sunt asociat unic. In ... (vezi toată discuția)
Pfa-cheltuieli cu curentul, telefonul, salubritatea MARIA_O MARIA_O In cazul PFA-urilor deschise pentru masura 141 cu sediu la domiciliu se poate considera o parte a cheltuielilor cu curentul,salubrizarea, telefonul, etc (care ... (vezi toată discuția)