avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii PLATA PENSII PFI
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

PLATA PENSII PFI

buna ziua
am si eu o nelamurire daca ma puteti ajuta.
in decembrie 2012 am achitat prin OP plata pensiilor pentru perioada 09-12.2012 pentru pfi.mentionez ca eu locuiesc intr-o comuna din judetul giurgiu care este arondata unei administratii financiare tot din judetul giurgiu, dar eu am achitat OP-ul direct in contul trezoreriei giurgiu, nu al comunei unde sunt eu arondata.
este asta o problema, trebuia numai in contul trezoreriei unde sunt eu arondata sau pot si direct la trezoreria judetului giurgiu?
si daca nu e bine ce pot face?
multumesc

Alte discuții în legătură

Plata pensii pfi echinococuta echinococuta buna ziua am si eu o nelamurire daca ma puteti ajuta. in decembrie 2012 am achitat prin OP plata pensiilor pentru perioada 09-12.2012 pentru pfi.mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Virat contributie pensie pfa in cont gresit? echinococuta echinococuta buna ziua am si eu o intrebare la decembrie 2012 am achitat prin OP plata contributie la pensie pentru sept-decembrie 2012, doar ca am gresit contul in care ... (vezi toată discuția)
Depunere op la trezorerie oriunde in tara buliway buliway Buna ziua! Am o companie a carei sediu este in judetul Harghita,am cont deschiz la o trezorerie locala, dar intre timp m-am mutat in Bucuresti. Mi-au intrat ... (vezi toată discuția)