avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... plata pensii pfi
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

plata pensii pfi

buna ziua
am si eu o nelamurire daca ma puteti ajuta.
in decembrie 2012 am achitat prin OP plata pensiilor pentru perioada 09-12.2012 pentru pfi.mentionez ca eu locuiesc intr-o comuna din judetul giurgiu care este arondata unei administratii financiare tot din judetul giurgiu, dar eu am achitat OP-ul direct in contul trezoreriei giurgiu, nu al comunei unde sunt eu arondata.
este asta o problema, trebuia numai in contul trezoreriei unde sunt eu arondata sau pot si direct la trezoreria judetului giurgiu?
si daca nu e bine ce pot face?
multumesc

Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 16:44, 25 Ianuarie 2013
Luati legatura,chiar si telefonic, cu Administratia fiscala de care apartineti si intrebati daca a fost incasata suma platita,aferenta contributiilor la pensii,declarate probabil prin formularul 112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensii pfi echinococuta echinococuta buna ziua am si eu o nelamurire daca ma puteti ajuta. in decembrie 2012 am achitat prin OP plata pensiilor pentru perioada 09-12.2012 pentru pfi.mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Virat contributie pensie pfa in cont gresit? echinococuta echinococuta buna ziua am si eu o intrebare la decembrie 2012 am achitat prin OP plata contributie la pensie pentru sept-decembrie 2012, doar ca am gresit contul in care ... (vezi toată discuția)
Restante buget teo.madalina teo.madalina Ce varianta am sa achit retantele privind retinerile la sursa din salarii direct la Trezorerie?, in baza carui document.Mentionez ca am restante privind toate ... (vezi toată discuția)