avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere OP la trezorerie oriunde in tara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere OP la trezorerie oriunde in tara

Buna ziua!

Am o companie a carei sediu este in judetul Harghita,am cont deschiz la o trezorerie locala, dar intre timp m-am mutat in Bucuresti. Mi-au intrat bani in contul trezoreriei, si este si timpul sa-mi platesc impozitele. Intrebarea mea este, ca as putea sa depun OP-ul in Bucuresti, si sa-mi ridic banii din contul de trezorerie din Bucuresti, chiar daca am deschis contul intr-o alta localitate? Sau trebuie sa ma deplasez personal la trezoreria locala, si sa depun OP-ul, precum sa ridic si banii?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:23, 23 Iulie 2015
Da, puteti sa-l depuneti si in alt judet. Conteaza cum il completati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare pfa deschis in alt judet decat domiciliul BogdanGalatanu BogdanGalatanu Buna ziua, M-am hotarat acum 3 luni sa imi deschid un PFA si am fost foarte placut surprins sa aflu ca pot sa il deschid si in alt judet decat judetul de ... (vezi toată discuția)
Taxele juridice dorinv dorinv Pot plati la banca, direct, cash, taxe de timbru, in contul primariilor, ca apoi cu chitanta ce eventual o va emite banca, atasata la cerere, sa cer...de ... (vezi toată discuția)
Unde si cum platesc taxa de timbru? calin_andrei calin_andrei Actiune in pretentii. Reclamantul are sediul in Dâmbovita. Debitorul in Arges, dosarul se judeca la Trib. Comercial Arges. Unde plateste reclamantul taxa de ... (vezi toată discuția)