avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament ipotecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament ipotecat

Buna ziua

As dori sa va intreb care sunt pasii pentru cumpararea unui apartament care este luat de proprietar cu credit bancar? Sunt ceva probleme deosebite?
Proprietarul spune ca totul e in regula, achit la banca suma pe care o mai are de platit, si restul i-l dau lui. Cam cat estimati ca dureaza toata procedura?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 10:51, 22 Ianuarie 2013
Nu puteti cumpara un apartament ipotecat , decat cu acordul bancii, concomitent cu achitarea creditului de catre imprumutat si cu eliberarea de sarcini (ridicarea ipotecii) a imobilului. Ca si termen, poate dura in jur de 2-3 saptamani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Vanzare .....daca ai ipoteca danielau danielau Buna seara As dori sa cumpar un apartament dar proprietarul mi-a spus ca are ipoteca . ar vrea ca eu sa ii dau avans , sa facem un act la notar o promisiune ... (vezi toată discuția)
care este procedura de achiziționare a unui apartament ipotecat, și cât poate dura? Buna seara,doresc achiziționarea unui apartament care este ipotecar in franci elvetieni.Am hotarat cu proprietarul sa achit întreaga sumă si am demarat ... (vezi toată discuția)