avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extindere si consolidare imobil - cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extindere si consolidare imobil - cumparare

Buna ziua,

As avea urmatoarea intrebare:

Doresc sa cumpar o casa, si proprietarul a facut modificari (de fapt, a daramat totul si a reconstruit), in virtutea procedurii de extindere si consolidare.
Daca eu cumpar acel imobil (proprietarul imi spune pe baza vechii intabulari), cum reusesc sa obtin (platind, etc) intrarea in legalitate, si certificarea faptului ca de fapt am o locuinta noua? Imi este util in eventualitatea in care as vinde-o.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Buna dimineața, doresc sa cumpar o propietate, proprietarii ... InaReb InaReb Buna dimineața, doresc sa cumpar o propietate , propietarii au daramat vecheacasa (1972)si au construita una noua[2008] ( au facut consolidare- extindere) , ... (vezi toată discuția)
Cand devine bunul propriu, bun comun? ContSters292785 ContSters292785 va rog sa-mi explicati urmatoarele fraze \\"Participarea soţului neproprietar la îmbunătăţirile sau reparaţiile ce se fac unui imobil, care este bun ... (vezi toată discuția)
Se poate face schimb de locuinte intre frati,fara a face docmentatie cadastrala viorica chita viorica chita buna ziua,am o intrebare tanand cont de criza prin care trecem,daca se poate face un schimb de locuinte care se afla de fapt la aceeasi adresa.Mai explicit ,o ... (vezi toată discuția)