avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prima de incadrare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prima de incadrare

Buna ziua.Dupa cat timp de cand mi-am depus dosarul primesc prima de incadrare in valoare de 500 de lei? (Prima prevazuta la art 73 alin 1 din legea nr 76/2002 privind sistemul asigurarilor pt somaj si stimularea fortei de munca) Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:31, 22 Ianuarie 2013
Daca nu ati primit banii in luna urmatoare aceleia in care ati depus actele necesare, mergeti la Agentia de Somaj sa va interesati de ce se intarzie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj absolvent studii superioare lorelena1306 lorelena1306 Buna ziua, Am o intrebare: In iulie 2015 am terminat facultatea. Imediat dupa licenta am depus actele pentru somaj. Dureaza cateva luni pana se proceseaza ... (vezi toată discuția)
Somaj, prima de instalare si asigurare de sanatate c_marusia c_marusia Buna seara! Mi-ati putea spune daca absolventii Facultatii de Medicina pot primi somaj sau prima de instalare? Daca da, ce acte mi-ar trebui si unde ar trebui ... (vezi toată discuția)
500 de lei pentru fiecare angajat nou? odo odo Salutare. Am urmatoarea dilema. Am fost angajat in decembrie 2014, iar pe langa salariul de baza, seful cu sefa am dus cateva acte la Fortele de Munca ... (vezi toată discuția)