avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociere

daca asociatul preia si datoria firmei totul facanduse legal eu iesind din firma de ce mai pot fi tras eu la raspundere o zi buna
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:29, 22 Ianuarie 2013
Puteti fi tras la raspundere pentru actele intocmite in timpul cat ati avut calitatea de asociat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare firma cu datorii ContSters95349 ContSters95349 Buna ziua. Am o firma de transport marfa din 1995 si am un credit de 15.000 euro pe firma de aprox 3 luni si 2 facturi scadente peste 2 luni FARA fila cec in ... (vezi toată discuția)
Retragere asociat dintr-un srl Ioana Ulmanu Ioana Ulmanu Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine in urmatoarea speta: am fost asociat intr-un SRL pana anul trecut cand, de comun acord, am cesionat celuilalt asociat ... (vezi toată discuția)
Firme cu datorii ContSters28686 ContSters28686 Firmele de pe net care preiau firme cu datorii la stat sunt ok? Adica se poate vinde o firme cu datorii la stat unor actionari care vor sa o redreseze si sa ... (vezi toată discuția)