avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Contravaloare curs de formare mediator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Contravaloare curs de formare mediator

vreau sa fac un curs de mediere costa 4000 este mult?
Cel mai recent răspuns: gabriela dan , utilizator 13:57, 23 Ianuarie 2013
Aveţi un discount în caz că plătiţi până la o anumită dată, înscrisă expres în contractul de formare profesională.Puteţi alege un curs mai ieftin, cursurile în general costă între 3300-3500 lei, şi, ar trebui ca pentru oricare aţi opta, să beneficiaţi de discount.
Nu este puţin, dar nici foarte mult, având în vedere faptul că vă veţi forma pentru a exercita o profesie liberală .
In Cluj Napoca se organizeaza un curs cu 2500 lei.Discountul este 10% si beneficiaza de el cei care platesc cu 2 saptamani inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot devni mediator? ContSters77883 ContSters77883 Stimati (viitori) colegi, poate sa-mi spune cineve, cum pot deveni mediator? Ma intereseaza mai ales daca exista un examen de admitere in profesie, o ... (vezi toată discuția)
Costul cursului de formare ca si mediator TRC TRC Cam care ar fi costul unui curs de mediator? Este ceva termen in care trebuie sa te autorizezi dupa terminarea cursurilor? (vezi toată discuția)
Formare mediator laura-jurist laura-jurist buna ziua cat costa un curs de formare in profesia de mediator? unde pot fi gasiti cei care organizeaza aceste cursuri? ma intereseaza pentru zona baia ... (vezi toată discuția)