Buna ziua
Am primit astazi 22.01.2013 o comunicare de la un birou de executare judecatoreasca prin care mi se aduce la cunostinta ca voi fi executat silit printr-o cerere de incuviintare a executarii silite catre biroul respectiv. Documentul primit se numeste "Adresa de infiintare a propririi fara somatie". Aceasta vine in urma unui credit luat de la o banca in anul 2007. Din anul 2008 pana in prezent nu am fost notificat prin niciun mijloc sa achit, sau sa mi se propuna vreo esalonare a datoriei. Mentionez ca executarea este irevocabila. Intrebarile mele sunt: 1) Se poate ataca intr-un fel? 2) se poate apela la prescriptia extinctiva? Si cum se poate face acest lucru?
3) ce alte sfaturi ati putea avea pentru mine?
Am o situatie personala foarte delicata in acest moment, am un bebe mic si orice banut conteaza.
Poprirea se face fara somatie, doar printr-o instiintare. Dar pe ce anume s-a instituit poprirea?? Daca dvs. apreciati nelegala executarea, aveti dreptul de a formula contestatie.
proprirea s-a pus pe salariu, 1/3. Contestatia unde o pot depune? prescriptia este valabila in acest caz? Pana in decembrie 2012 am fost in concediu crestere copil, din ianuarie 2013 am reinceput serviciul si in continuare voi mai beneficia de ajutorul de reinsertie, de cei 500 lei/luna pentru 1 an. Proprirea se va pune automat si pe acei banuti?
Proprire salariu
Tisha89
Azi am primit mail de la ING, Banca la care am salariu, ca am o proprire de la un execuție judecătoresc în valoare de 6000 lei. În trecut am avut un card ... (vezi toată discuția)