avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Amenintari?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Amenintari?

Buna ziua,am o problema si as vrea macar un punct de vedere.Eu,si cu inca o prietena suntem hartuite de fostul/actualul iubit al unei colege de liceu.De ce?Prin simplul fapt ca vorbeam cu ea si eram amice.Pe prietena mea a stresat-o cam timp de 2 luni cu apeluri noaptea cu numar ascuns,mesaje pe facebook cu pozele noastre modificate in care aparem alaturi de niste organe genitale barbatesti.De ceva timp a inceput si mie sa imi trimita astfel de mesaje,iar aseara l-a contactat pe prietenul meu spunandu-i ca eu sunt o femeie usoara si tot felul de minciuni.Nu imi afecteaza relatia,dar e deranjat ca un neica nimeni sa arunce vorbe incolo si incoace.Stiu ca de doua ori s-a intamplat sa vina la liceu si sa lipeasca afise cu colega noastra alaturi de numere de telefon si ca presteaza servicii sexuale.Si cica urmeaza sa afle cei din liceu si cat de panarama sunt eu,deci ar cam trebui sa ma astept si eu la afise zilele urmatoare.Nu vreau decat sa inceteze cu aceste lucruri pentru ca sunt deranjante si penibile.Am incercat sa-i explicam cu frumosul,sa vorbim educat.Nu vrea,spune ca o sa se razbune pe fosta lui si "c*****e" din jurul ei.
Cel mai recent răspuns: lungus , utilizator 14:35, 22 Ianuarie 2013
buna
cu ceva asemanator ma confrunt si eu in momentul de fata. poti solicita ajutor la helpline sigur.info... raspunde o fata dragute si te invata ce sa faci. bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, m-am despărțit de iubita mea cam de 3 săptămâni, ... Ovidiu 85 Ovidiu 85 Bună ziua, m-am despărțit de iubita mea cam de 3 săptămâni, am avut o relație frumoasă timp de 6 luni de zile foarte frumoasă pot zice, acum nu știu ... (vezi toată discuția)
Sunt hartuita telefonic de o persoana necunoscuta ioana35 ioana35 Buna ziua! De mai bine un un an jumatate, nici nu realizez cat de veche este problema, pt ca nici nu mi-am dat seama cand a inceput, o persoana ma tot ... (vezi toată discuția)
Hartuire andreix19 andreix19 Buna ziua, De la un timp am inceput sa ma simt hartuita. Cu 5 luni in urma m-am despartit de fostul prieten si de atunci a inceput calvarul (el are 21 de ... (vezi toată discuția)