avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reevaluare cladiri persoane juridice
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reevaluare cladiri persoane juridice

Am un SRL si cladiri inregistrate pe peroana juridica si declarate la primarie.trebuie sa fac reevaluarea,au trecut 3 ani de la ul;tima reevaluare.
Cine imi poate face reevaluare?
Numai un evaluator autorizat sau si un expert contabil?
Actele normative care prevad acest lucru
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:12, 22 Ianuarie 2013
Evaluarea se va face numai de catre un evaluator autorizat al ANEVAR. Expertul contabil nu are nici pregatirea necesara sa evalueze bunuri si nici cadrul legal.
Legislatia specifica activitatii evaluatorilor o gasiti pe site-ul [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reevaluare cladire fara evaluator aada73 aada73 Ce se intampla in cazul in care s-a efectuat reevaluarea cladirilor pe baza indicilor de inflatie de catre contabilul firmei, s-a inregistrat in contul 212, ... (vezi toată discuția)
Reevaluare imobil MIR ANDY UNIVERSAL SRL MIR ANDY UNIVERSAL SRL am preluat o societate care are inregistrata in contabilitate o cladire(farmacie) achizitionata in 1997 la valoarea de 10.000 lei. cladirea este amortizata ... (vezi toată discuția)
Declarare cladiri reevaluate persoane juridice elenacapricorn elenacapricorn Ce act normativ prevede ce acte trebuiesc anexate declaratiei rectificative pentru impozitul pe cladiri la peroane juridice atunci cand se face reevaluarea? (vezi toată discuția)