avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizatia de neconcurenta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizatia de neconcurenta

O societate trebuie sa plateasca indemnizatia de neconcurenta unui angajat la incetarea contractului. In acest caz va rog sa ne raspundeti:
- care sunt taxele ( contributii sociale si impozit) din perspectiva angajatorului si angajatului pentru indemnizatia de neconcurenta;
- daca se trece pe statul de plata;
- daca se declara in declaratia 112;

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta - impozitare nonearfear nonearfear Buna ziua, Contractul meu de munca incetat cuprindea o clauza de neconcurenta potrivit careia angajatorul se obliga la plata lunara a 50% din salariul ... (vezi toată discuția)
Clauza de neconcurenta Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O clinica care are deja medici stomatologi angajati vrea sa introduca clauza de neconcurenta. 1.Aceasta clauza se introduce prin act aditional la CIM? 2.Cum ... (vezi toată discuția)
Clauza de neconcurenta. Cristian Raduta - Birou de Mediator Cristian Raduta - Birou de Mediator Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns referitor la clauza de neconcurenta prevazuta de art.21 Codul Muncii. Am intales din cuprinsul codului ca ... (vezi toată discuția)