avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA

As dori sa aflu va rog daca ma puteti ajuta,in legatura cu tva la grau si porumb.Am societate comerciala,respectiv un depozit de furaje,cunosc faptul ca la tarate platesc tva dar dilema mea este pentru ca vreau sa iau porumb si grau daca la aceste produse se plateste tva?Pe casa de marcat trebuie sa scot bon cu tva sau fara?Porumbul si graul il iau pe borderou.

Alte discuții în legătură

Contabilitate brutarie ela1987 ela1987 Buna ziua. Am urmatoarea problema: in cazul unei brutarii care primeste grau de la persoane fizice m-am gandit sa procedez in felul urmator: -Primire grau pe ... (vezi toată discuția)
Program de emitere bonuri fiscale si facturi gabriela.camelia gabriela.camelia Buna ziua! Reprezint o firma nou-infiintata neplatitoare de TVA in domeniul xerox/vanzare papetarie,etc. Mi-am cumparat casa de marcat Succes M7 care nu are ... (vezi toată discuția)
Tva la plata in lei a arendei romeo200564 romeo200564 O societate comerciala plateste arenda in lei la diferite persoane de la care a arendat teren agricol. Societatea comerciala platitoare de TVA colecteaza TVA ... (vezi toată discuția)