avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... somatie de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

somatie de plata

am un client persoana juridica care nu plateste o factura.Problema este ca firma respectiva este in insolventa reorganizare din 2010 iar factura pe care eu am emis-o este din 2011.Pot cere falimentul firmei respective
Cel mai recent răspuns: esso , utilizator 11:59, 23 Ianuarie 2013
Din moment ce se afla in procedura de reorganizare, nu puteti solicita la acest moment falimentul.

Trebuie sa obtineti un titlu executoriu pentru debitul respectiv.

Daca s-a facut un tablou al creditorilor atunci ar trebui sa va inscrieti creanta la masa credala.
Multumesc pentru raspuns .Am depus o somatie de plata in tribunal daca obtin titlu executoriu care este procedura de obtinere a banilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu esso esso daca sunt creditor pentru o firma care este in reorganizare si obtin titlu executoriu ce sanse am sa recuperez debitul (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Executare silita esso esso in urma depunerii unei somatii de plata in tribunal sa obtinut un tilu executoriu . specificam ca firma impotriva caruia sa obtinut titlu executoriu este in ... (vezi toată discuția)