avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

in urma depunerii unei somatii de plata in tribunal sa obtinut un tilu executoriu . specificam ca firma impotriva caruia sa obtinut titlu executoriu este in insolventa dar creanta pentru care sa obtinut titlu este nascuta dupa declansarea procedurii de insolventa si nu intra in tabloul creditorilor pot cere blocarea conturilor
Cel mai recent răspuns: esso , utilizator 14:56, 10 Martie 2013
dvs nu ati scris in ce stadiu este societatea , daca este in reorganizare sau faliment...oricum in momentul in care o societate este in insolventa aceasta este o procedura colectiva deci nu aveti voie individual sa faceti nimic impotriva ei.Daca datoria dvs este inregistrata dupa data inceperii procedurii nu inteleg de ce ati mai dat in judecata societatea , trebuia sa faceti parte din tabel sau din planul de reorganizare.....trebuie sa imi dati mai multe date
Multumesc pentru raspuns.Soc debitoare este in reorganizare faza de observatie si administratorul judiciar caruia i-am adus la cunostinta faptul ca factura nu este platita de un an a raspuns ca soc nu are incasari din sept 2012 si o sa o plateasca cand o sa aiba desi factura este emisa in dec 2011 la un an dupa declansarea procedurii de insolventa.
Cum pot vedea planul de reorganizare al soc
In mod normal dvs in momentul in care soc. a intrat in insolventa trebuia sa fi fost notificat de catre administratorul judiciar al societatii respective. Daca ambele parti cu acordul administratorului au decis in cunostiinta de cauza continuarea procedurii, atunci avand in vedere ca sunt datorii inregistrate dupa data deschidere procedurii, trebuie platite cu intaietate. Am inteles ca vi s-a spus de catre administratorul judiciar al societatii ca din momentul in care s-a emis factura si a expirat termenul de plata nu ar mai fi intrat bani pentru a putea fi platita factura. In mod normal in aeasta situatie inseamna ca nici celelalte indatoriri din plan nu si le-a putut respecta , iar daca o perioada de tip soc. nu se conformeaza cu planul de reorganizare se trece la faza de faliment si atunci veti fi trecuti si dvs in tabel si veti fi platiti cu intaietate. In legatura cu posibilitatea de a studia dosarul, trebuie sa mergeti la tribunal la arhiva insolventa si sa cereti nr. dosarului si astfel puteti afla toate informatiile, daca nu intrati pe portalul tribunalului brasov scrieti numarul dosarului, va va aparea urmatorul termen de judecata si astfel veti vedea cand au termen. Putei sa fiti prezenti in sala si sa aflati tot ce doriti deoarece sunt sedinte publice.In acelasi timp inainte de inceperea judecatii puteti cere dosarul sa va uitati in el.
multumesc pentru raspuns ,am sa fac o adresa catre judecatorul sindic luni dimineata si ma duc sa vad dosarul la vaslui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faza de observatie esso esso daca e o societate debitoare este in insolventa faza de observatie si nu plateste facturi curente ,societatea creditoare poate cere falimentul.Mentionam ca ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea unei firme in insolventa valysa valysa buna ziua.sora mea are firma in insolventa.are un plan de insolventa facut de o doamna.planul a fost depus la finante si la creditorii unde are datorii.conform ... (vezi toată discuția)
Societate in insolventa. solicitare faliment. esso esso am de recuperat o creanta de la o societate in insolventa creanta este nascuta dupa declansarea procedurii de insolventa deci debitorul nu respecta planul de ... (vezi toată discuția)