avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Radierea sediului soc al unei firme din apartamentul ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Radierea sediului soc al unei firme din apartamentul meu, fara actiune in anulare?

Buna ziua
Am incercat sa ma informez cat mai mult inainte de a posta tocmai pt a nu cheltui timpul celorlalti de pe forum...dar nu am reusit decat pana la un punct.....
Am un contract de comodat pt sediu social cu o firma, din 03.2008. In contract este stipulat ca incetarea contractului la dorinta uneia dintre parti se poate face cu instiintarea celeilalte parti cu 30 zile inainte. In 01.2011 am luat acord de incetare a comodatului, (tatal meu a fost la un sediu secundar al lor despre care stiam ca exista atunci, si cineva de acolo i-a semnat si stampilat hartia pe care i-o dadusem) incepand cu 01.02.2011. Pot cere inscrierea radierii sediului social la ONRC, sectia comerciala? Sau imi vor cere o hotarare jud anterioara, prin care s-a anulat acel contract, si imi vor respinge cererea? Daca imi vor cere acea hotarare jud, eu cum sa cer instantei sa anuleze un act care oricum a incetat prin vointa partilor? Va multumesc foarte mult pt sugestii!

Alte discuții în legătură

Sediu social expirat renuta renuta Intrebare: Cu un sediu social expirat de 2 ani, ce trebuie sa fac pt a-l reactiva, la baza fiind un contract de comodat? Avand in vedere noua lege, ma ... (vezi toată discuția)
Sediu social srl Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. Un s.r.l. cu asociat unic cesioneaza toate partile sociale pe care le detine. Se opereaza la Registrul comertului aceasta modificare. Sediul social ... (vezi toată discuția)
Neradierea sediu secundar fcostea fcostea Buna seara, Puteti sa ma ajutati cu un raspuns la fiecare dintre urmat. intrebari?: 1.Care sunt consecintele omiterii de notificare la ORC a radierii ... (vezi toată discuția)