avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impiedicarea unei vanzari de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impiedicarea unei vanzari de proprietate

Buna seara,
Am si eu o curiozitate si poate cineva are un raspuns pertinent:
Persoana X, 55 ani, cu problema psihice are luat in spatiu un nepot care incearca sa o forteze sa vanda apartamentul si in acest fel sa intre in posesia unei sume din vanzare. Ce posibilitate exista de a impiedica acest lucru sa se intample? Asistenta sociala? Tutore?

ERATA !!!!! Impiedicarea unei vanzari de proprietate!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2013
chris75, utilizator

Alte discuții în legătură

Actiune ptr.evacuare englezugigi englezugigi Buna ziua ! sot si sotie au cumparat o casa si au trecut-o in act si pe mama sotului cu drept de uzufruct viager fara ca aceasta din urma sa contribuie ... (vezi toată discuția)
Notare litigiu in cartea funciara victoria75 victoria75 Intentionez sa notez un litigiu in cartea funciara (litigiul este deschiderea procedurii insolventei si rezolutiunea antecontractului de ... (vezi toată discuția)
Clauza uzufruct viager & bolnav psihic octavh octavh Buna ziua, As dori si eu niste lamuriri pe urmatorul caz: Sora mea a incheiat acum 5 ani un contract de vanzare cumparare, pentru un apartament, cu drept ... (vezi toată discuția)