avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Intrebare - de ce nu primesc raspuns?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Intrebare - de ce nu primesc raspuns?

Bunaseara !
Nu inteleg cu ce am gresit de nu mi se raspunde
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:49, 23 Ianuarie 2013
Nu ati gresit cu nimic.

Consultantii care participa la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate.

www.avocatnet.ro/content/tag...
Concret care este intrebarea dvs?
Pentru coerenta raspunsurilor,regulamentul prezentului forum interzice deschiderea mai multor topicuri cu subiect identic
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces in forum suspendat Luca2013 Luca2013 Buna ziua. Imi cer scuze, dar ce am gresit? Am mesaj: \\"Accesul Dvs in Forum a fost suspendat!\\" Multumesc (vezi toată discuția)
Despre forum - de ce mi-a fost sters un comentariu de la un subiect ispires ispires Buna ziua, Forumul este pentru a comenta liber anumite situatii. De ce mi-a fost sters comentariul de la discutia Competente tribunal sau judecatorie? ... (vezi toată discuția)
Va rog daca puteti sterge postarea mea de sambata 13 decembrie 2014, 05:31 ciorditu ciorditu am adaugat pe 13.12.2014, 05:31 subiectul : stabilirea raspunderii civile. am primit raspunsuri in principiu, eu cersind ajutor concret (in drept) adica sa ... (vezi toată discuția)