avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reorganizarea activitatii unei societati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reorganizarea activitatii unei societati comerciale

cu ce documente pot proba in fata judecatorului reorganizarea activitatii?
trebuie inregistrate la Registrul Comertului?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 10:24, 23 Ianuarie 2013
Nu se inregistreaza asa ceva la registrul comertului. Dar pentru ce va trebuie sa probati in fata judecatorului reorganizarea activitatii?
Daca ati ajuns in aceasta faza sfaturile trebuie sa le primiti de la administratorul judiciar care a fost numit sau l-ati numit, el trebuind sa aiba reprezentarea a ceea ce se petrece in societate, apreciind daca este oportun sau nu intocmirea unui plan de reorganizare a societatii.
am concediat un agent vanzari motivand reorganizarea activitatii! acum ne-a dat in judecata pe motiv ca reorganizarea nu a fost reala si vrea reangajarea plus banii pe toata perioada pana la eventuala reangajare! nu am facut alte angajari de atunci, pe nici un post, dar am redistribuit sarcinile! Si mi s-a spus ca hotararea AGA trebuia inregistrata la Registrul Comertului, la acel moment! acum trebuie eu sa probez reorganizarea. cum poate sa ma oblige un judecator sa reangajez pe cineva, intr-un business privat???????
merci de raspuns
hmmmm nu e cazul la noi! sunt in impas, ptr ca nu a fost demarata nici o procedura de reorganizare, dar pe decizia de concediere a fost trecut ca motiv reorganizarea activitatii! iar acum in fata judecatorului trebuie sa demonstram ca nu l-am concediat cu rea credinta pe respectvul angajat!!
merci de raspuns
Da, poate mult un judecator, mai ales cand, chiar si intr-un business privat, nu sunt respectate legile... Exista un Cod al muncii pe care trebuie si d-voastra sa-l respectati !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dat reorganizarii activitatii francescaanamaria francescaanamaria am concediat un agent de vanzari pe motiv de reorganizarea activitatii si acum ne da in judecata si vrea reangajare!! ce documente ar trebui sa am sau sa fac ... (vezi toată discuția)
Vanzare activ mony mony V-as ruga sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare; in cazul vanzarii unui imobil(teren cu constructii) de catre o societate comerciala pe actiuni in calitate ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator srl Catalin1313 Catalin1313 Cum poate un administrator de SRL sa renunte la functie in cazul in care nu mai doreste sa aiba aceasta functie si asociatii refuza sa-l schimbe? Va ... (vezi toată discuția)