avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere dat reorganizarii activitatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere dat reorganizarii activitatii

am concediat un agent de vanzari pe motiv de reorganizarea activitatii si acum ne da in judecata si vrea reangajare!! ce documente ar trebui sa am sau sa fac ptr a fi in regula?? hotararea aga privind reorganizarea se inregistreaza la Reg Com??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 23 Ianuarie 2013
Nu se inregistreaza asa ceva la Reg.Com ...va trebui sa aveti :
1. hotarare AGA ce va cuprinde :
- reorganizarea activitatii
- desfiintarea posturilor respective , denumirea lor si numarul
- modificarea statului de functii si aprobarea noului statut de functii (organigrama)

2. Vechea organigrama si noua organigrama a societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post andreea.cobianu andreea.cobianu Care este procedura de desfiintare a unui post in situatia in care acesta a ramas vacant ca urmare a concedierii disciplinare a salariatului? Am concediat ... (vezi toată discuția)
Reorganizarea activitatii unei societati comerciale francescaanamaria francescaanamaria cu ce documente pot proba in fata judecatorului reorganizarea activitatii? trebuie inregistrate la Registrul Comertului? (vezi toată discuția)
Anulare decizie desfiintare post clementteofil clementteofil Buna ziua! Ma numesc T.N. si am fost angajat. in functia de Manager Zonal de Vanzari (COR 121018) la S.C. Q. S.A. in data de 02.07.2010. La data de ... (vezi toată discuția)