avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... vanzari promotionale la sfarsitul sezonului de iarna
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

vanzari promotionale la sfarsitul sezonului de iarna

Stie cineva ce e procedeu cand o AF vrea sa faca vanzari promotionale la sfarsitul sezonului de iarna? Mi-a spus cineva ca nu trebuie sa depun listele de inventar la primarie ci e necesar numai anuntul la magazinul conform art.32 din ordonanta 99/2000 in care scrie:

„Art. 32. - (1) În sensul prezentei ordonanţe, vânzările promoţionale sunt vânzările cu amănuntul/vânzările cash and carry/prestările de servicii de piaţă care pot avea loc în orice perioadă a anului, fără să facă obiectul notificării, cu condiţia ca:
a) să nu fie efectuate în pierdere;
b) să se refere la produse disponibile sau reaprovizionabile, precum şi la servicii vândute ori, după caz, prestate în mod curent;
c) produsele şi serviciile promovate trebuie să existe la vânzare pe durata întregii perioade anunţate a vânzărilor promoţionale sau comerciantul va informa consumatorii că oferta este valabilă numai în limita stocului disponibil.”

Asa este??? Functioneaza numai pe baza anuntul si atat???
Ce trebuie sa fac cu receptiile marfurilor selectate? Fac receptie de storno si o receptie noua cu pretul de vanzare nou?:">
Va rog sa-mi ajutati pt. ca nu stiu deloc ce trebuie sa fac?:(
Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna.

Alte discuții în legătură

Promotii magazin de confectii adicris adicris Buna ziua. As vrea sa aplic o reducere la produsele pe care le am in magazin de la 10% la 50%. Totodata as vrea sa afisez la vedere faptul ca aplic aceste ... (vezi toată discuția)
cum se fac legal vanzarile promotionale simonette29 simonette29 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am un magazin si as dori sa fac niste reduceri de preturi si nu stiu daca trebuie sau nu sa fac notificare la primarie.Din ce ... (vezi toată discuția)
Promotii rashedc rashedc Buna seara As dori sa va cunosc punctul de vedere in legatura cu urmatoarea m odalitate de desfasurare a unei promotii adresata vanzatorilor, persoane ... (vezi toată discuția)