avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am nevoie de califica?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am nevoie de califica?!

Buna ziua, as vrea sa stiu daca ,pentru a opera in revisal ,persoana desemnata de angajator trebuie sa fi urmat un curs de specializare,intrucat in legislatie am cautat si nu am gasit nimic in acest sens.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alexandra24 , utilizator 15:06, 23 Ianuarie 2013
Art. 2 din HG 500/2011:

(5) Completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator.

Deci nu este nevoie de nicio specializare...
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Dragos Stefan, Consultant resurse umane
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector resure umane molly27 molly27 Stie cineva , ca orice societate este obligata sa aibe IRU sau poate sa incheie un contract de prestari servicii cu o persoana care are calificarea IRU? sau ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 carmenghe carmenghe Daca am studii economice superioare, mai trebuie sa urmez un curs de specializare resurse umane? (vezi toată discuția)
Infiintare si transmitere revisal Bogdan Tulai Bogdan Tulai In HG 500 scrie \"(5) Completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre ... (vezi toată discuția)