avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anii lucrati in strainatae ca vechime la pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anii lucrati in strainatae ca vechime la pensie

am lucrat 7 ani in israel cu viza de lucru .vreau sa stiu cum se adauga la vechimea de aici , eu necotizind in cei 7 ani la platile din tara.cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:07, 23 Ianuarie 2013
Perioadele lucrate in state membre ale UE si in statele cu care Romania a incheiat conventii de reciprocitate in domeniul asigurarilor sociale, perioade pentru care s-au platit contributiile de asigurari sociale, constituie stagiu de cotizare si in Romania.


Detalii gasiti si aici
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la pensie dupa activitatea lucrata in strainatate cezara ioana cezara ioana in situatia in care s-a lucrat in Romania 16 ani, s-a plecat in Israel cu contract de munca de 8 ani si apoi in Italia cu contract de munca de 4 ani, statul ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea perioadei lucrate in israel in vederea acordarii pensiei in romania eliza12 eliza12 ma bucur ca am gasit acest forum Lucrez de peste 6 ani in Israel. Nu de mult timp am ascultat la tv o stire referitoare la acorduri intre Israel si ... (vezi toată discuția)
Pensie comunitara viorica753 viorica753 sunt pensionara la limita de varsta,am lucrat in Franta 3 luni cu contract de munca, va rog sa-mi spuneti daca beneficiez de recalcularea pensiei si daca da ... (vezi toată discuția)