avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Autoturism furat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Autoturism furat

Autoturism furat, proprietate firma pentru care nu s-a primit solutionare de la politie. Va rog sa imi spuneti cum se evidentiaza in contabilitate acest autoturism tinand cont ca nu il pot scoate din evidenta. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:28, 23 Ianuarie 2013
Staruiti la organul de cercetare penala pentru solutionare
Solicitati oficial procurorului de caz sa comunice stadiul cercetarii eventual solutia dispusa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de solutionare miru-mir miru-mir am depus o plangere penala la parchet pe data de 28.03 2012.pentru abandon de familie.dosarul a fost dat pentru cercetare politiei am fost audiata si eu si ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost confiscata masina ce pot face in acest caz? zsak zsak buna ziua!in luna iulie anul 2013 am cumparat o masina din germania,am adus-o in romania,am luat nr provizorii iar cand am vrut sa mai iau un rand de numere mi ... (vezi toată discuția)
In urma unui incident masina mea a fost distrusa total burnei bebe burnei bebe acum un an in urma unui scandal intre sotul meu si un grup din alta comuna masina mea a fost distrusa total am fc plangere pt distrugere am stiut cine a ... (vezi toată discuția)