avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate I. I. profil sivicultura - plantatie ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate I. I. profil sivicultura - plantatie puieti

Buna ziua
Sotul prietenei mele doreste sa infiinteze o plantatie de puieti si a infiintat o intreprindere individuala. A facut demersurile - d.p.d.v. al regulilor silvice - ptr a infiinta plantatia de puieti. Dar, desi prietena mea este angajata ca gestionar intr-o societate comerciala si are habar de contabilitatea primara nu stie exact ce va trebui sa faca ptra a fi in regula d.p.d. v. contabil si fiscal. Eu mai am habar de contabilitatea SRL dar la I.I. si mai ales in acest domeniu nu stiu exact ce trebuie facut. Stiu ca e conta in partida simpla si se foloseste reg de incasari si plati si reg inventar dar mai multe amanunte nu cunosc.
Va rog ajutati-ne. Tot ce credeti ca ar fi de folos sa fie in regula.
Multumim.
O zi reusita!
Cel mai recent răspuns: ContSters277956 , utilizator 10:39, 25 Ianuarie 2013
[ link extern ]
cititi in ordonanta de mai sus cam la ce norme de venit va incadrati,iar in ceea ce priveste normele de contabilitate in partida simpla,cred ca se modifica si ele cat de curand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate intreprindere individuala anca0909 anca0909 Am infiintat o intreprindere individuala neplatitoare de tva cu domeniu de activitate comert online(lenjerii de pat).Intrebarea mea este daca pentru acest tip ... (vezi toată discuția)
intreprinderea individuala mihaela monica mihaela monica buna ziua poate cineva sa ma indrume in legatura cu contabilitatea ce trebuie facuta la o factura se face receptia si doar atit cum se socoteste adaosul ... (vezi toată discuția)
Contabil intreprindere individuala auraneg auraneg buna seara ...de curand mi-am facut o intreprindere individuala(am o masina pe care o folosesc in regim de taxi),as vrea sa stiu daca am nevoie de un contabil ... (vezi toată discuția)