avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcere CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcere CCC

Cand trebuie sa ma intorc din CCC de un an pentru a beneficia de stimulentul de 5 mil pana la varsta de doi ani? Mentionez ca am nascut pe 1 martie 2012. Trebuie si tatal sa ia obligatoriu o luna de crestere copil?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:36, 23 Ianuarie 2013
1. - Este obligatoriu ca si tatal sa intre cel putin o luna in CCC.
- Daca nu doreste asta veti avea dvs. CCC mai putin cu o luna.
- In luna cand tatal intra in CCC dvs. veti merge la serviciu sau veti solicita concediu fara plata.

2. Pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuia sa reluati activitatea astfel:
- inainte de a implini copilul 1 an, daca ati optat pentru CCC pana la 1 an;
- dupa ce a implinit copilul 1 an, daca ati optat pentru CCC pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul pentru reintoarcerea la serviciu in 2013 (stimulent de insertie) nadiandreea nadiandreea fiul meu face 2 ani in 30 ian 2014 si am optat pt cic 2 daca ma intorc la servici in noiembrie 2013 primesc stimulentul de 500 de ron pt cele 3 luni pana la ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie penesmaria penesmaria Buna ziua, Copilul meu s-a nascut pe 24 august 2012. Am optat pentru ccc 2 ani. Sotul meu lucreaza dar nu vrea sa stea acea luna acasa. Eu vreau sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)