De aproximativ 1 an jumate sunt sunat de cei de la [ firma de recuperari creante] spunandu-mi ca figurez cu o datorie la ei de 2430 lei credit luat de la [banca] . Am reusit sa aflu ca dosarul a fost cesionat la data de 10.10.2007 si ca ultima mea rata a fost la data de 30.06.2006. Eu am solicitat celor de la [ firma] sa imi trimita documente prin care sa cesionat si care sa ateste ca eu am datorie. Mi-au trimis diferite felicitari de la mare cat si scrisori prin care mi-au spus ca am datorie, dar eu nu pot plati in baza acestor harti cat si a unor vorbe spune la telefon de angajati unui srl. Va rog sa ma sfatuiti.
Am facut aceste solititari inscrise prin posta, email cat si prin telefon. Insa pana la aceasta data nu am primit nimic. Cei de la kruk insista sa imi hartuiasca familia (mama si tata) prin telefon (tefefonul este pe numele tatalui meu) eu le-am transmis ca nu mai locuiesc la aceasta adresa si pana nu primesc acele acte nu le voi da numarul meu de telefon.
Domnule daca este din 2006 mai mult ca sigur datoria este prescrisa,.... nu platiti nimic, nu semnati nimic, orice plata poate fi luata ca o recunoastere a datoriei. Nu are rost sa premiati firmele de recuperari,...
Card efg
Leana1999
In anul 2005 am luat si noi o unitate cu cardul efg trebuia sa platim in fiecare luna o rata am achitat pana in 2010 cand noi am observat ca avem de platit ... (vezi toată discuția)
Credit prescris
molitrix
Buna ziua,
In urma cu aproximativ 7 ani am contractat un imprumut bancar in valoare de 5000euro pentru o terta persoana iar respectiva de 4 ani nu a mai ... (vezi toată discuția)