avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzufruct viager

Acum 12 ani tatal meu a cumparat de la matusa lui un apartament cu clauza de uzufruct viager specificat. In momentul de fata, matusa solicita nulitate absoluta a actului.
As dori sa iau legatura cu un avocat specializat pe asa ceva.
Cel mai recent răspuns: sesam , utilizator 13:14, 28 Februarie 2005
Matusa a solicitat deja in instanta constatarea nulitatii? Pentru ce motive? Pentru raspunsuri si alte relatii cristinascripa@yahoo.com. Av. C.S.
dati mai multe detalii cum ar fi pe ce motiv solicita anularea contractului, clauze, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract donatie cu uzufruct viager deaur deaur bunica mea a semnat un contract de donatie cu clauza de uzufruct viager cu fiica ei care acuma este in Spania ! tatal meu are grija de bunica mea si-a pierdut ... (vezi toată discuția)
Unele lamuriri andonie maria andonie maria parintii mei nu au avut acte pe casa si terenul unde locuiesc,eu si sotul meu i-am ajutat sa dobandeasca acele acte,dupa care ei ne-au propus ca ne v-a trece ... (vezi toată discuția)
Se poate revoca donatia? Robert68 Robert68 In urma mortii bunicului meu, rudele mele (mama, fratele ei si fratele bunicului meu) au donat mostenirea (un apartament) pe numele meu si a sotiei mele. Dupa ... (vezi toată discuția)