avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... distanta minima de la statie emisie-receptie tv la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

distanta minima de la statie emisie-receptie tv la locuinte

Buna ziua.
Stie cineva care este cadrul legislativ care reglementeaza distantele minime de la o statie de retransmisie Tv pana la cea mai apropiata locuinta?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: deleanumar , utilizator 21:59, 24 Ianuarie 2013
Sa explic mai pe larg...Am un vecin care si-a construit locuinta langa casa mea, apoi si-a adus si toate antenele parabolice pentru ca are o firma de cablu tv si internet.Nu a cerut acordul vecinilor; banuiesc ca ar fi trebuit pt a obtine autorizatia. De aceea as dori sa stiu daca este reglementata undeva distanta de la astfel de antene la locuintele invecinate. ori are aviz ”neavizat” de mediu, ori functioneaza ilegal cu amplasarea acestor statii......Daca stie cineva......sa ma lamureasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu vecinii mariusmeee mariusmeee Buna ziua, am niste vecini problematici, care si-au construit o casa.Vreau sa va intreb urmatoarele : 1).ce distanta trebuie sa fie intre o casa nou ... (vezi toată discuția)
Distanta haznalelor de constructii e001 e001 vreau sa construiesc o hazna si nu stiu distanta prevazuta de lege pt a nu afecta casa vecinului care este aproape de hotar.daca am sapat la doi metrii de ... (vezi toată discuția)
Amplasarea antenelor gsm ContSters62736 ContSters62736 care sint actele normative care trebuiesc respectate pentru amplasarea antenelor GSM pe blocuri. am cautat ceva timp pe net dar nu am gasit decit niste ordine ... (vezi toată discuția)