avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Raport Z eronat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Raport Z eronat

Buna ziua. Am o intreprindere individuala si am angajat o vanzatoare noua, care mi-a batut din greseala intr-o zi 6570 lei, cum pot sa rectific aceasta greseala, in conditiile in care la mine la magazin vanzarile pe o luna sunt de aproximativ 5000 lei.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 22:34, 23 Ianuarie 2013
PV de constatare a erorii, nota explicativa despre cum s-a intamplat, bonul fiscal eronat si in Registrul de casa se trece suma corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon de casa gresit florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o problema cu un bon batut pe casa de marcat. Din greseala ( sau poate din cauza casei) a fot bautu un bon de 6000 lei. Se poate anula acest ... (vezi toată discuția)
Suma "de recuperat" nepreluata in declaratia 300 dianna83ro dianna83ro Buna dimineata, Am o intreprindere individuala si am omis sa preiau o suma in decontul lunii decembrie (230 ron), si acum am primit notificare de la anaf. ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal eronat-solutii laurail laurail Buna ziua! Folosesc programul de contabilitate Saga de curand, la care am \"atasat\" casa de marcat. Din greseala am tastat eronat o suma si astfel am scos ... (vezi toată discuția)