avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

INTREPRINDERE INDIVIDUALA

Buna seara,
Va rog sa imi spuneti de ce am nevoie pentru a deconta benzina la o intreprindere individuala de prestari servicii unde zilnic am 8-10 interventii la diferite adrese.Daca trebuie foi de parcurs ce model trebuie?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 21:17, 23 Ianuarie 2013
Pentru a deconta in totalitate va trebuie foi de parcurs. Modele gasiti fie pe net fie in librarii iar modelul nu este standardizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foi de parcurs sau ordin de deplasare? OryPop OryPop Buna seara. Va rog frumos sa ma ajutati. Am un SRL unde sunt administrator si asociat unic si nu stiu cum imi pot deduce cheltuielile cu autoturismul firmei si ... (vezi toată discuția)
Decontare benzina breman breman Sunt PFA si imi desfasor activitatea pe teren - activitate pentru care folosesc masina personala.Cum imi pot deconta benzina? (vezi toată discuția)
Pfa in devenire: pot deduce cheltuielile privind carburantul? cum evidentiez piesele de schimb in cazul prestarilor de servicii? si altele... omumaro omumaro Buna ziua, lucrez la o firma de IT. In cateva zile imi vor iesi actele pentru PFA. Ma intereseaza: 1. contractul de comodat asupra masinii personale - ... (vezi toată discuția)