avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vreau sa renunt la proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vreau sa renunt la proces

Buna ziua. Am facut o cerere de anulare contraventie amenda circulatie plus retinere permis. Am depus-o la judecatoria Arges si acum as vrea sa-mi retrag cererea, adica as vrea sa renunt la proces, sa predau permisul care fusese suspendat 30 zile. Cum trebuie sa procedez? Cum se numeste aceasta procedura si cum trebuie formulata?
Va multumesc anticipat si ramin dator.

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar. Mulţumesc!]
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:43, 23 Ianuarie 2013
Va veti prezenta personal cu cartea de identitate asupra dvs fie la termenul de judecata in fata instantei, fie mai inainte la registratura si declarati ca doriti sa renuntati la actiunea depusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta competenta sa judece plangerea a fost mentionata gresit in procesul-verbal de contraventie szigethigheorghe szigethigheorghe agentul constatator al procesului verbal de contraventie,a trecut alta judecatorie pe procesul verbal,la care se face contestatia decit cea care are sub ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta in cazul unei plangeri contraventionale dorupintili dorupintili se poate face contestatie la judecatoria bacau pt pv contraventie savarsita in jud botosani ? daca deja am facut-o ce curs juridic va avea ? multumesc ... (vezi toată discuția)
Precizarea unei plangeri contraventionale mariad90 mariad90 daca am gresit datele de identificare dintr-o plangere contraventionala pentru recuperare permis auto cum fac o precizare [Mesaj editat - Vă rog să nu mai ... (vezi toată discuția)