avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Precizarea unei plangeri contraventionale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Precizarea unei plangeri contraventionale

daca am gresit datele de identificare dintr-o plangere contraventionala pentru recuperare permis auto cum fac o precizare

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Luni, 4 August 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:51, 4 August 2014
IN scris faceti o precizare prin care rectificati eroarea materiala privind datele de identificare,cerere pe care o depuneti la dosarul cauzei prin fax,mail sau personal la registratura instantei.
Ce anume date ati mentionat gresit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactarea gresita a unei hotarari judecatoresti constantinovidiu constantinovidiu Va rog sa-mi raspundeti cine se face vinovat de greselile dintr-o hotarare judecatoreasca, gresala in nume persoana, a datei de nastere, cu toate ca in alt ... (vezi toată discuția)
Instanta de recurs carsteaverginica carsteaverginica buna ziua . unde se judeca recursul privitor la indreptare eroare materiala , eroare facuta de instanta de fond intr-un proces incheiat cu o hotarare de ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta in cazul unei plangeri contraventionale dorupintili dorupintili se poate face contestatie la judecatoria bacau pt pv contraventie savarsita in jud botosani ? daca deja am facut-o ce curs juridic va avea ? multumesc ... (vezi toată discuția)