avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... document ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

document ANAF

Am nevoie de un document de la ANAF, care sa contina veniturile mele pe anul 2011 si faptul ca nu am datorii la bugetul de stat. Care este numele documentului pe care trebuie sa-l cer? Sunt persoana fizica si nu am inregistrat decat venituri din salariu.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:22, 23 Ianuarie 2013
Pentru asta trebuie sa mergeti la administratia financiara de domiciliu si sa depuneti o cerere prin care sa solicitati un certificat fiscal pentru anul care va intereseaza si sa platiti o taxa de timbru. Dupa cateva zile puteti reveni la ei sa ridicati certificatul fiscal dorit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada ca nu am datorii catre anaf oltul oltul cum pot sa dovedesc ca nu am datorii catre ANAF ca persoana fizica?cu certificat de atestare fiscala? cum pot sa obtin? (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit stampilata de organul fiscal? elims elims Tatal meu a lucrat in germania cateva luni. Pentru diverse chestiuni birocratice acolo (ca sa beneficieze de fapt de niste beneficii sociale) i s-a solicitat ... (vezi toată discuția)
Mandatare pentru inchidere pfa Mihai223 Mihai223 Am un PFA infiintat acum ceva vreme si pe care urmeaza sa mi-l radieze o avocata care s-a ocupat si de infiintare. Din cate stiu, dupa inchidere, eu va trebui ... (vezi toată discuția)