avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORTUL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORTUL

AM 2 copii sint in divort,locuiesc in apartamentul parintilor si sotul meu are mutatie e luat in spatiu pe aceasta adresa si acesta vine in fiecare zii ma streseaza sa imi vada copii care sunt la mine.
CE trebuie sa fac in final sa nu mai vina la mine cind vrea el sa vada copii.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:21, 24 Ianuarie 2013
Pana nu se procedeaza la desfacerea casatoriei , daca nu face altceva inafara de vizita, respectiv nu va agreseaza fizic sau verbal , nu sunt motive pentru a-i interzice vizitele .
Puteti sa va intelegeti sa-i vada in alta parte, acolo unde acesta locuieste. Cati ani au copiii ?
BAIATUL are 6 ani si fata are 4 ani si in final alta varianta care este pina divortez ca sa nu mai vina la usa mea cind vrea are mutatie si ce trebuie sa fac, ii fac plingere sau in instanta sa spun vine in fiecare zii la mine si ma streseaza sa ii puna de cite ori are drept sa vada copii pina se incheie divortul.
CE trebuie sa fac.
Daca nu-l mai lasati sa intre, va fi interesat sa ceara in instanta un program de vizita.
Parintii dvs in calitate de proprietari ar trebui sa ceara evacuarea lui in instanta, pt ca momentan avand domiciliul acolo, el are dreptul sa si locuiasca.
CEL care la luat in spatiu in timpul divortului sa ceara in instanta evacuarea acestuia si sa ii puna vizite instanta cind are voie sa vada copii,in caz ca acesta sotul creeaza probleme ca are domiciliul daca nu il las sa isi vada copii la domiciliul unde locuiesc fac plingere si la politie sa ma ajute in instanta sa ii fixseze termene de vizita.

Alte discuții în legătură

Program vizita minori Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Am divortat in iunie 2009 si fostul meu sot nu a cerut pina in prezent vizita la cei doi copii minori pe care ii avem impreuna . A avut acces la ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Sint divortata din 2009 iar cei doi copii minori pe care ii am cu fostul meu sot mi-au fost incredintati mie prin sentinta judecatoresca definitiva ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare mama mea sta cu cineva de 3 ani de zile la tara ... Magie1 Magie1 Am o întrebare mama mea sta cu cineva de 3 ani de zile la tara in casa mamei mele,nu are mutație pe adresa mamei aceea persoana a divorțat de sotie aceea ... (vezi toată discuția)