avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Ce este pro-rata si cine trebuie sa declare ?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Ce este pro-rata si cine trebuie sa declare ?

Buna ziua,
va rog daca se poate sa ma lamuriti ce este pro-rata( concret , pe intelesul tuturor - nu cu citate din lege ) si cine are obligatie sa o declare.
Am vazut modul de calcul si am inteles ca este termen limita pt declarat pro-rata proviziorie. Se calculeaza numai la cumparari, vanzari cladiri , terenuri, chirii sau pentru orice tip de serviciu prestat?
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 11:17, 24 Ianuarie 2013
Mai concret decat scrie in Codul Fiscal nu cred ca va poate raspunde cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este pro-rata si cine trebuie sa declare ? alina.energygas alina.energygas Buna ziua, va rog daca se poate sa ma lamuriti ce este pro-rata( concret , pe intelesul tuturor - nu cu citate din lege ) si cine are obligatie sa o ... (vezi toată discuția)
Prorata florentyna florentyna am si eu o intrebare.. sunt pj platitoare de tva si vreau sa vand o cladire, aceasta operatiune este scutita de tva conf art.140 alin 2 lit f dar trebuie ... (vezi toată discuția)
Vanzare constructie cota tva wwitza wwitza Am o societate comerciala Y platitoare de tva. In anul 2003 societatea X platitoare de tva a cumparat un spatiu comercial in valoare de 35.000 ron inclusiv ... (vezi toată discuția)