avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subventii la incalzire -bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subventii la incalzire -bloc

Buna ziua,
sunt propietara unei garsoniere in urma unui act de vanzare intre mine si mama
- mama locueste fizic,scriptic pe B I in aceias garsoniera (obligatia morala ) fara a se consemna undeva in afara adesei de pe BI la care nu s-au facut modificarii dupa actul vanzare -cumparare.
-domiciliul meu fizic si scriptic este la o alta adresa propietate comuna cu familia mea unde sunt inregistrata normal cu toate cotele de intretinere respecti utilitati.
Vin cu intrbarea:
-mama poate beneficia de subventie la caldura in situatia celor lelatate mai sus ,totodata incadraduse ( pensia f. mica)? pecizez ca este pensionara la limita de varsta si locuieste singura.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 20:59, 24 Ianuarie 2013
Adresati-va administratorului asociatiei de proprietari unde locuieste mama. Vedeti care este grila pt care se acorda subventia de caldura, in mod normal avand mutatia acolo ar trebui sa beneficieze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege ajut de incalzire mymymymy mymymymy Buna ziua, sunt propietara unei garsoniere in urma unui act de vanzare intre mine si mama din 1993 - am declarat la asoc.de proprietari ca sunt propr.in 2013 ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de subventia la caldura in urmatoarele conditii angela68 angela68 Buna ziua, as dori sa stiu daca pot beneficia de subventia la caldura in urmatoarele conditii : - sunt salariata, doar eu sunt proprietara pe apartament ... (vezi toată discuția)