avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cladire construita fara respectarea autorizatiei de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cladire construita fara respectarea autorizatiei de construire

Langa blocul in care locuiesc s-a construit o cladire P+3E+M. Intrucat autorizatia de construire s-a emis in timpul realizarii constructiei, iar pe panoul de identificare al lucrarii nu erau toate datele, am aflat dupa realizarea cladirii ca a fost autorizata doar o constructie cu P+2E+M. Autorizatia de construire este inca in termenul de valabilitate, dar s-a intocmit procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor. Va rog sa-mi spuneti cine trebuie actionat in instanta, primaria sau beneficiarul pentru a demola etajul realizat fara autorizatie. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizatie si distante intre cladiri... marinelapolescu marinelapolescu Buna ziua, Am cumparat un teren, pentru a construi pe el un bloc. Am obtinut certificat de urbanism pt. p+2e+m, si eu voiam sa fac 3e, asa ca am scos un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . deoarece pmb refuza sa raspunda de aproape un an ... George1405 George1405 Buna ziua . Deoarece PMB refuza sa raspunda de aproape un an la o intrebare simpla sper sa gasesc la dumneavoastra bunavointa si competenta necesara ... (vezi toată discuția)
Urgent! constructie limita proprietate! tynatwine tynatwine Buna ziua, Langa noi (bloc P+3e+m) se construieste bloc P+2e+m,. Au inceput saparea fundatiei la 3 m. de limita de proprietate. Politia a spus ca e in ... (vezi toată discuția)